Yazılım Çözümleri
Profesyonel yazılım ekibimiz sayesinde sizlere özel yazılım konusunda destek sağlayabiliriz!
Detaylı Bilgi
Kamera Sistemleri
Kurumsal ve şahsi şirketlerinize & evlerinize özel olarak planlayıp kamera sistemleri kuruyoruz.
Detaylı Bilgi
Bilgisayar&Tablet Tamiri
Laptop, masaüstü ve tablet gibi elektronik cihazlarınızı yerinde ve dükkanımızda işlem uyguluyoruz.
Detaylı Bilgi
Previous
Next

Hizmetlerimiz

Kurumsal Çözümler

Kurumsal çözümleriniz için bizi tercih edebilirsiniz, sizlere ve şirketlerinize kamera sistemleri, network sistemleri, altyapı sistemleri ve birçok teknolojik çözüm sağlıyoruz.

Teknik Servis

Şirketimizde siz değerli müşterilerimize her türlü teknik servis konusunda destek veriyor ve sorunlarınıza çözüm sağlıyoruz. Sorunları tespit ettiğimiz cihazları 2 iş günü içerisinde teslim ediyoruz.

Yazılımsal Çözümler

Bireysel yada kurumsal yazılım konusunda sizlere destek veriyoruz. Mobil, web, masaüstü ve her türlü yazılım konusunda bizi arayabilirsiniz.

Telefon Servisi

Sorunlu cihazlarınızın işletim sistemi farketmeksizin tamirlerini yapıyoruz. Ekran değişimi, dokunmatik tamiri ve daha birçok telefon şikayetleriniz konusunda bize danışabilirsiniz.

Ürünler

Tüm elektronik cihazların yedek yada asıl parçalarını dükkanımızda bulabilirsiniz, laptop, masaüstü ve notebook bilgisayar satışlarımız bulunmaktadır. Dükkanımızda bulunan tüm ürünlerin garantisi tarafımızca verilmektedir.

Kamera Sistemleri

Bahçe, şirket, ev yada kamera kaydına almak istediğiniz herhangi bir yer, bizim için yer fark etmiyor her mekana kamera sistemi anahtar teslim olarak kuruyoruz ve 2 yıl boyunca ücretsiz bakım hizmetimiz bulunmaktadır.

Neden Biz ?

garanti

Sizlere sunduğumuz bütün hizmetler garantilidir ve sizlere her an bir telefon kadar yakındayız.

Müşteri kitlesi

Geniş müşteri kitlemiz sizlerin bize olan güvenini arttırmakla birlikte bizi araştırmanız için geniş bir havuzdur.

Hızlı Servis

Dükkanımıza bırakılan tüm cihazların problemleri aynı gün tespit edilir ve sizden onay alındığı takdirde 2 iş günü içerisinde tamir işlemi gerçekleşir.

Yedek

Cihazlarınızda bulunan veriler, fotoğraflar, mesajlar ve daha fazlasının kaybolmaması için çabalıyor ve verilerinize sahip çıkıyoruz.

Hakkımızda

Rota Bilgisayar

2011 yılından bu yana sektörde hizmet vermekte olan bir işletmeyiz. Bu güne kadar teknolojinin bir çok alanında işler teslim aldık ve bitirdik. Vizyonumuz işletmemizin şubelerini arttırmak ve aldığımız her işi hakkıyla yapmak. Misyonumuz şirketler/şahıslara teknoloji konusunda destek sağlamak

İletişim

Adres

Sülüntepe Mah. Seyit Sk. No:8, 34909 Pendik/İstanbul

Çalışma Saatlerimiz

09.00 – 20.00
Pazartesi – Cumartesi

İletişim

Telefon: (0216) 378 11 00
Email:erdinc@rotacomputer.com